Saturday, February 07, 2009

Take A Break

assalamualaikum... so for dis mornin, no joggin. ada joggin, tp joggin atas katil, muahaha. as always la kn? mcm x kenal je kakin nih kan net. stop smiling net, i can see you grinning already...

so for today, we continue painting!!! penat woo nak ketuk2 itu plaster. argh, x larat sudah. dahla kena hampar itu surat khabar, tp itu surat khabar asyik beli met*ro jer, byk gle la kena hampar sbb saiznye yg kecil. argh, bile nk nmpk end result nih?

eh, ckp byk jer ek. skrang ni saya tgh take a break while h2b doing all da work alone downstairs =p i kno, i kno tp h2b jugak yg suruh masuk smbhyg dulu, then sambung balik. tp being me, nak jugak membebel dkt cni dulu, hehe, wat everla kan...

so net, a lot of progress has been done. nanti kakin postkn itu gmbr2. btw, actually da pichas bknnya x melepasi piawaian, tp itu pichas ditangkap menggunakan camera h2b. so, nantila kakin transferkn gmbr2 tu ek net...

ok, i think i better stop now. kesian h2b, sgt bertekun membuat keje sorg2. i admire him so much. i love watching him working, sbb nmpk sgt determine n sgt bertekun, which im lacking off. dats y im so pump up, seeing him work darn hard, made me wana work harder evn more. so aja aja fighting!!!

ok, my break is off now, back to work people!!! have a nice day for today and beyond =)

No comments: