Tuesday, July 22, 2008

Pichas...

Nie ha, adela sket2 gambar yg mau dipostkn. asyik ceritera jer kn, so kali nih cikgu bg visual aid gitu. so sambil tgk gambar, cikgu explain. klu x faham, boleh angkat tangan, cikgu akn terangkn lebeh detail yea. btw, gudluck and all da best utk ujian julai yg akn bermula esok!!!

gambar kt sebelah ni masa budak2 sebok buat eksperimen PEKA utk pendulum. tgkla, sempat lg nk berposingkn? janji dah siap sume report tu, cikgu pun dah x pening kepala dah. aku dah ckp yg aku akn postkn gmbr2 diorg, they doesnt seem to mind, seronok lagi adalah =D

yg ni group budak2 lelaki pulak. barula nmpk mcm tgh buat eksperimenkn? budak2 perempuan kt atas tu, kekadang nakalnye, ya rabbi!!! sakit kepala nak layan budak2 nih...




gambar ni pun letak jugakla. kang kata cikgu pilih kasih kan, asyik layan bangsa sendiri ajer. cikgu bukan mcm itu yea murid2, sumenye cikgu layan. cuma budak2 yg mcm palat je cikgu malas nak layan.





ni pulak gambar masa hari mesra pelanggan. sume tgh tunggu ibu bapa masing2 mengambil kad laporan. ni budak2 perempuan, gmbr lps ni adalah gmbr budak2 lelaki





ni adalah gambar budak2 lelaki. tak semua yg ada sbb ada ibu bapa yg dah dtg, dan ada yg pegi camping.







jadi ini adalah sebahagian gmbr budak2 yg cikgu ajar. sebenarnya ni gmbr budak2 kelas yg sama. kelas yg lain2 x sempat nak amik sbb asyik kena marah diorg je, asyik kena membebel suruh diam. jadi harap maafla sbb ada gmbr budak2 satu kelas ni sahaja.

so there you go, here's a sneak peak of our activities at skool. i shud probably make a video where i raise my voice and start yelling at these brats, tgk aksi cikgu ganas di skolah, muahahahahaha.

tp hari ni mcm slack sket. aku bengang gak klu dapat relief at a free time where i shud pray. ni dari masuk asar smpi nk abis asar ada kelas. mmg xde dasar langsung. so td aku curi masa utk solat asar kejap. smbhyg pun x menyempat sbb nk ke kelas seterusnya. dasar budak2 &*%$#, diorg bergaduhla pulak dalam kelas. kak H yg tolong settlekn sblm aku smpi ke kelas. i know its my bad, i shud hv come earlier, tp mind me, i wud rather face a thousand death daripada nk lewatkn sgt smbhyg. aku bukanla alim, tp tolongla kn, leave my space alone utk solat. time dah nk dkt maghrib xknla baru nk smbhyg kn? watevrla, td aku complain jugak, tp jawapannya, nak buat mcm mana. sakit jap kepala, i mean cikgu2 silala jgn amik cuti or asyik ada urusan luar. klu kerja lain, org tu mc ke watever, org lain xdela terasa sgt bebannya. ni klu sorg cikgu mc/watever, dah kena dapat relief. kinda suck giler, i just hate having to relief others. so note to self, jgn mc unless ure really in need. kesian mereka2 yg dah byk sgt kelas itu kena reliefkn.



itu sahaja complain dari saya, overall its a crazy day. how crazy its gonna get tomorrow? we'll see =D for da mean time, just pretend and act like ure having fun, bcoz eventually you will =)

No comments: