Sunday, May 31, 2009

~ Undangan Perkahwinan ~

muka depan kad

ayat al-quran yang h2b pilihkan

mengundang semua kawan-kawan yang sudi hadir sabtu ni

map untuk sampai ke rumah pengantin. harap² korang dapatla jumpe rumah nih

inilah kad jemputan yang x berapa nak cukup tuh. i wonder betul ke diorg print 600 nih? watever, korang yg buat salah, tanggungla sendiri eyh. i dont wana make a fuss out of it any more. kepada yang sudi hadir, its gona be a heavy traffic along da way. jalan kampung, sgt sempit. besar harapan agar korang x tersangkut dan bersabar dengan segala kesulitan yang bakal korang hadapi. papepun, didoakan agar segalanya berjalan dengan lancar. kite jumpa nanti eyh, jaga diri, assalamualaikum...

4 comments:

ellyWong said...

best nyer reading all your wedding related updates!! lagi brapa hari ajer.. huhu

ain alida said...

ha ah kan, lagi berapa hari jer lg. finally after years we've been waiting for. nanti il post all da pichas for you, okay elly.

Whitemusk2508 said...

ehehehe..mesti ain sgt tak sabo nak tunggu sabtu ni..kami disini pon sangat tak sabo tau tak..eheheh..aton doakan semuanya berjalan lancar..insyaAllah

ain alida said...

wajibla x sabar,klu x hari2 pening pala pk rumput x potong lg, rumah mcm tongkang pecah, borang pun x settle lg. haish, klu boleh hari nih jugak nak kawen, senang sket, x gaduh nk pening pala hari2...