Friday, June 05, 2009

~ Yupdate ~

assalamualaikum... mesti kaklin ternanti2 wats da update so far kan? darn sorry net, router nih ha buat hal, time ni la die nak wat hal. kakin pun mcm nak hawin jer masuk sungai mende alah tuh. anyway, enough babbles, lets get to da update...

so, nak post gmbr, tp mcm sgt mengantuk, plus there's a lot to be done. kakin just taip skitla update for you not to feel leftout okay. im darn sad you can't be here net, but again its for the best. you are still my pengapit no matter how far/close you are, no body can take that away from you okay net, so lets hangin tough together...

so far, pelamin dah settle, khemah pun dah settle. alhamdulillah. cume bilik jer yg blum settle lg. and nk kena kemas2 like always. bilik kite pun lps nih kakin akn pull up all my strength and get it done before the sun rise...

to be honest, i am very glad and happy that evrythg is quite the same as ive imagine.... terima kasih Allah sbb memudahkan cara, mempermudahkan perjalanan yg kami tempuhi ini. semoga majlis ini mendapat keberkatan dan menyenangkan semua pihak. itu sahaja yg diharapkan daripada majlis ini. tiada apa yg lebih menggembirakan selain daripada melihat semua sanak-saudara berkumpul, semua menikmati saat2 kegembiraan ini bersama, dan Allah memberkati majlis ini... now dats wat we truly call the wedding of the year =)

orite, enough bluff. better get me bottom off and start rolling da engine (ape punya ayat nih? blasah sudah) net, i do hope we can berwebcam so dat you could also share my happy moments too okay net? lets aja aja fighting together okay net?

itu sahaja liputan yg boleh ditaip. akn ditaip lagi net, keep on reading okay? ...hugs and kisses... assalamualaikum...

No comments: