Thursday, October 16, 2008

Mari Bercerita Lagi

yello, assalamualaikum... semua ape kaba? sehatkn? me too, in da pinkiest health. but with a bit of headache, kinda pounding my head off evrytime these brats speak their lungs out. watever, just hv to simply go tru few more days, just few more days ain, hangin tough orite? u can do it!!! - ni aperhal la mengarut byk sgt nih? sebenarnya budak2 tu xdela teruk sgt, cume diorg nih suka sgt memekak, smpi sakit pala tiap kali masuk kelas diorg. i dont wana yell at them coz it will xplode my head off, so with a lil bit of a warn here and there they eventually shut their mouth...

aduhai, lamanya nak sambung cite balikkan? well wat 2 do, cikgu byk kereja sekolahla mau buat huwwaaaaa... tp hari ni yes yes yesssss!!!! kertas soklan akhir tahun utk moral dgn sivik dah setel. i know its not a big deal, buat soklan then clip. tp mcm nk patah pinggang woo nak setelkn sume ni. budak ada dalam 500 org, so nk sortkn paper tu sume n klip lagi, byk pki kederat tuh. dahla mesin sorter tuh pun asyik buat hal. bikin panas hati jer 2-3 hari nih. seb baik akhirnya dah setel jugak.

tp ada lg satu nak membebel x puas hati. adalah hamba allah ni dua kali reject akunya soklan, atas alasan yg bangang. fine, i re-do it w/o ckp bykla. tp yg nak membuatkan aku baling kasut kt muka dier adalah, apahal die x reject paper org lain disebabkn alasan yg bangang jugak? die approve jer 3-4 soklan yg lain. aperhal rejectkn paper aku? mmg hangat hati sungguhla semalam dan malam semalam.

tp since dah siap klip dgn dh masukkn dlm sampul accordingly, aku pun cool jerla. x guna asyik nk panas jerkan dgn org yg gk nih, perangainya masih tahap dewa jugak. so lantak kola, klu doa org yg teraniaya nih termakbul, kira nasib kolah. saper suh reject paper org sbb alasan2 yg bangang betul x? nasib baik aku sorg je yg doa, klu sume org yg baca blog ni pun doa, mcm mana nk jawab tuh? again, nasib kolah.

any way, skrang nih tinggal nk pekse je which will start nxt week. hrp budak2 ni tak merapu merabanla menjwb. penatla cikgu nk menanda lg nanti klu budak2 ni jwb merepek-repek...

hello, tumpang tanya, bile nak sambung cite yg tergantung hari tuh yerk? dari td asyik merapu meraban x abis2 nih. penat dah sume org baca, x cite2 jugak. =D minta maaf erk. again, bukan xnk sambung, tp tara moodla mau cite. these couples of days my head is filled with stuff to be done at skool. so happy metre agak kureng sket. can we charge it this weekend then? insyallah, i promise this weekend i shoot the story. coz there is one other thg is gona happen this and next weekend. jadi adakah anda mau tawu ape yg akan terjadi pada minggu ini dan minggu depan? sila nantikn entry yg akan datang pada waktu yg akan datang!!!

p/s - boleh x saudari-saudari sekalian jgn marahkn saya sbb x sambung lg cerita itu? insyallah weekend nih saya sambungkan balik cerita2 itu. jadi sementara tunggu weekend, saya berharap anda semua sentiasa ceria dan mudah2an rezeki kite sentiasa dipermudahkan dan dimurahkan selalu...

2 comments:

elly wong said...

i dah baca sampai last2 baru you ckp citer tak sambung. adoi~~

elly pun sama. blocked nose and head panging. adoi~~~ musim tak sihat kot.

ain alida said...

really elly? are you any better now? hrp cpt sembuh , boleh main dgn insyirah lg kn? sorry, i wana story bed time tp kinda have to put on hold. il let you kno da details later ek.