Wednesday, October 22, 2008

Apa Kata... Apa Jawab...

Apa kata survey...

"Ain, bile habis bulan doblas ni ain nak buat ape?" - aiseh, aku blom lg abis keje dah rmi dah org yg menanya ape yg aku nak wat. yea saya tawu sume org tersgtla prihatin dgn diri ini. jadi x salah klu mereka nk bertanya. tp yg menjadi salahnya adalah letih dah mulut ni nk menjawab. ahahaha, mcm nk rekodkan jer suara dlm tape, lps tu bile ada org tanya, aku playbck kn aje tape tuh. amacam? bernas x idea itu, muahahaha...

Apa jawab survey...

dah org bertanya, mestila kena jawab kn. jadi jawapan yg bernas daripada saya adalah: "Um, bile habis nanti, saya kawen, dok umah, jaga baby" dah end of da story. best x jawapan saya? jadi mulala cite bab kawen la pulak. org mana? kenal mcm mana? keje aper? so on and so forth. layan jerla, tp kekadang kena cut it short sbb ada kelas and got tonnes of work to do. so since they are happy and excited for me, guess im pretty much happy myself =D

Apa kata yang nak dikata...

Aiseh, baru ingt workload nk ringan sket, skali bertambah2 makmur beban yg digalas nih. aku kena pegang klas yg cerdas nila. so kena setelkn dienya PAT*S, kad oo1, dan satu mcm hal la. aiyo, baru ingtkn lps setel PE*KA dah xde hal lain dah. just nak tanda kertas pekse and i can be off from skool. rupanya there's another plan right ahead of me. well, its ok. no biggie sgt pun. kinda like new challenge and new work. so bring it, coz wat can make me stronger wont kill me rite? =)

Lagi nak kata ape lg? bout da story yg terhangin bangin tuh ape cite ek? hehe, ada cite tp just wana save it for da last. so, we'll see wat happen when it happen. baru best nak cite da full detail nanti kan?

Lastly, just wana do a big shout out to my lovely sista: NET!!! thanks for reading my craps. x sangka kamu akn baca aper yg kakandamu merepek ini. dis is a huge motivation for me to keep on writing. so net, dis special shout out just for you. rindu bangat sama kamu. semoga kaklin akn cpt habis and we can spend more time together like always kn net! muahhhssss missing you alot rite now net =)

apa lagi mau cite? so far mmg byk nk cite, tp malas, boleh x? muahahahaha, orite, till next entry la ek klu cenggitu. till then, sebelum tidur, klu nk dapat tidur yg nyenyak, mcm mak ckp, baca ayat kursi, 4 qul then usap2 seluruh badan starting from the legs upward. i hope you will get a quality sleep ek. take care and stay safe =)

No comments: