Wednesday, September 24, 2008

Woohoo Boohoo Yoohoo

Woohoo
My sista is coming home dis saturday, woohoo!

Boohoo
Bilik mcm tongkang, rumah mcm tongkang. biler la nak kemas ni, boohoo!

Woohoo
Thanks kawan2, atas doa dan sokongan korg, dah dpt cheque gaji yg ditunggu2, woohoo!

Boohoo
Ada ka salah eja nama org, ain alinda. dah tak pasal2 kena wat cheque baru, kurun ke berapala nak dapat pulak, boohoo!

Woohoo
dah siap tanda sume folio geografi, woohoo!

Boohoo
ada satu kelas tak salin dapatan kajian. bile tanya hari tu, sume ckp dah abis salin. then bile dah hantar, x cukup isi. seb baik cikgu baik, bg chance korang nk topup kn markah. tp diorg kena salin semula. jumaat ni last hantar. tp rmi je yg x kesah langsung nk buat, boohoo!

Woohoo
kueh chocolate badam dah siap. bolehla hantar dkt wani let say sabtu ni ke? so wanie, wait for me ek. dapatla borak2 dgn die, lgpun dah lama sgt x berjumpe. so see yah wanie, woohoo!

Boohoo
disebabkn microwave dah rosak (convection dah out), smlm try bakar guna baby belling. brand ni sgt famous dkt UK dulu2 la. tp skrang tataula femes lg ke x. imagine dah lama x pki (beli masa aku darjah 5 dulu), dan x brape reti nak guna, end up lebeh kurang satu tray hangus. tak pasal2 kena buang. dahla rege sume mahal, main sedap hati je buang mcm tu jer, boohoo!

Woohoo
In da mission for burning some (a lot mind me, heheh) fat. ofcoz for sumthg big to happen la kn. wats dat? malas nak kepochi dulu. but u know for wat occasion pun rite? hihi, praying hard here people, plz pray for me too yea? tqvm my fwen, woohoo!

Boohoo
In da hope to have high discipline and strength to carry out dis mission, no more hangat hangat bubur lambuk ar! so murid2 sekalian silela selalu buat cikgu marah, sbb marah pun boleh burn chalories, muahaha. kidding guys, jgnla selalu buat cikgu mendidih darah, tak baik utk kesihatan. so, achieve da target and stay on track ok? aja aja fighting!, tp mcm sgt boohoo jer, so boohoo!

Woohoo
dah dpt refference letter from my facial problems. yea kwn2, my break-out masih lg di tahap yg kritikal. so thanks to my mum's fren, da uncle tolong watkn surat utk rujukan dkt GH nanti. da end result is excellent sbb nampak perubahan yg sgt memberansangkan sbb dulu kak shida ada problem yg sama, tp a bit worst than mine. skrang kulitnya selembut bayi, dah nmpk sgt cantik. im really looking foward to dis, woohoo!

Boohoo
maybe start lps raya ni kot. xdelah boohoo pun, tp again just to follow the format, so boohoo!

Woohoo
Naim punye pekse PSRA last paper hari nih, woohoo!

Boohoo
dier mane penah study. moto utk pekse adalah main hentam saja. aiyo naim naim, sgt boohoo!

Woohoo
Syawal dah bakal menjelma, woohoo!

Boohoo
Ramadhan dah nk smpi ke penghujungnya. tahun dpn klu dpijgkn umur, insyallah dapatla bertemu kembali. rasa sayu pulak, boohoo! ='(

Yoohoo
rasanya dah xde pape yg mau dikepochikn lagi dah. orite, till ere then. selamat berpuasa dan jaga diri baik2 yea sume. cikgu doakan sempena bulan yg penuh dgn keampunan, kerahmatan agar kite semua diberi kesejahteraan dan kekuatan selalu. take care and senyum2 selalu =D

No comments: