Friday, June 05, 2009

~ Yuppidates ~

assalamualaikum... moula.... ola... hulalala... orite, i think dats enuf for da greetings. wow, another post? blasah sudahla net kn? anyway, for dis entry, umm... kakin nk letak gmbr kakin try baju kawen tuh, tp is it x mengade2 net? shud i net post it before my actual wedding? ke nak tunggu dulu? tunggu dulu la eyh, nanti lps kenduri kakin taruk banyak gambar ok net?

hari ni dlm pala, nak p berspa span kejap, if god permit. klu x, byk sgt x settle dkt rumah nih, kensel jerla. next, nak settlekn all da goodie bags. haiyo, nak tawu x? memula kn plan nk bg yg dompet kecik2 tu jer kn net, yg kaklin belikn hari tu. tp last result nak bg sume org sorg satu goodie bag, bag kertas tuh, dlm die taruk kueh dgn dompet tuh, tp dlm dompet tu ada cekelat. dlm 5 ketul. byk tuh nk siapkn. darn it, kena channel all da effort ke situ pulak. kakin ingtkn nk senang kn kerje, ni lgla bertambah kerje. watever, enuf complaining alredy. settlekan sume sudah. next ofcoz da bilikla. haiyo ni pun satu hal. itu railing kena beli yg br pulak. nk kena double railing dgn a bit shorter, ngam2 2 metre, sbb yg ada nih terlebih sudah. so, hrp2 abg dptla p beli jap lg.

okay, wat else to membebbles about? hmm... rumah nih masih lg kena kemas2 lg nih. bersepah pesah siwot... argh, why don't we have a maid, biar die yg pening pala pulak skrang nih? darm... ain... please, this is what you are capable of, so this task rely on you. you can focus all your energy and be done with all this. just hanging there and be strong like always. compile all the mumbles, we can do it later. but right now ain, in just one more day, lets do our best shall we?

okay, enough sesi memotivasikan diri. i think i better start going. owh, good news net! hehe... bilik dah kemas, yela2 kemas sket jer. i mean standard kakin yg sgt low skrang nih, mmg sgt kemas dah nih net. okey, enough with da smirk on your face, kakin tawu kakin malas nk kemas bilik nih. sian kan bilik kte nih. mseti dier merajuk hari2 tgk kakin malas nk layan dier. watever, dah ain... enough shooty... back to work! all the best, lets do our best! assalamualaikum...

3 comments:

ellyWong said...

ahaha.. punyer laa you excited ahahaha...

p/s: if you nak put the photo of the baju, you cud. tapi not as whole laa. tangkap tep sket.. hujung sket.. hihihi

kaklin said...

hehe..let it b a surprise la, nnti sok leh tgk, if berwebcam..tinggal lagi sehari je, huhu, bia org len lak wat keje la, kakin relax2 sudah, kan, kan..
byknye nak bagi org, save for me one, nyibuk je kan..
slamat get ready kakin..
c u in a month time, wuhu, da dekat nak cuti:)..

ain alida said...

elly... umm, rasanya esokla or the day after letakkan gmbr2 tu. sbb nk cr wayar pun satu, wat with nk transfer sume gmbr lg, time is the most precious items right now, cant waste it a bit!

net... harap2 lehla berwebcam kan? klu x, lagi kakin akn merajuk majuk okey. enough with da tantrum ive been throwing dis week, im tired of being a drama queen just to get wat i want.sheesh... anyway, see you next month, abg ipar kamu pun nak jumpa awak juge =D ill save da goodie bag utk kaklin juga okey, no worry, ure not forgotten la net, always in my heart =) doakn sume berjalan lancar eyh net, kakin cuaks nih...