Tuesday, April 28, 2009

Another...

moulaaaaa.... assalamualaikum... hari ni pun terrajinla jugak nk post sket. so post jerla eh. jadi saya nk bertanya nih, semua sehat x? alhamdulillah, kami pun semuanya sehat2 belaka. kite terus pergi pada update jerla eh...

umm, ape nk cite sebenarnya? xde mende sgt. cuma dah berpuasa 2 hari, tinggal lg dua hari je nk ganti. mmg mencabar gakla puasa smbil menjerit mengajar. tp kan, bile kite reverse psycho dgn budak2 nih, jadi baiknya... alhamdulillah, x terkata kecomelan mereka... so, bile diorg pun dah beri kerjasama, saya sgtla tersenyum sambil menjerit mengajar riang =D

umm, probably dis thursday we're gona settle da borang and discuss futhermore on pelamin and kad dll. so nk finalize semuanya, then we're readyla for da wedding. boleh dah kot nk start hias2kn hantaran itu. tinggal nk beli jam, cincin and set perfume utk h2b. and baju melayu full set too. and da bedroom set too. lagi ape lg? oh yeah, da door gift. eh, apsal mcm byk lg x settle lg nih? (please wait.... switching to panic mode... warghhhhh)

rileks, masih ada byk waktu lg utk menjerit panic. buat satu2 dulu, then insyaAllah evrythg will be settle eh. in da meanwhile silala mengajar budak2 ini dgn baik sekali =>

orite, think datsal nk membebel. see how profesional i am in membebel dis day? i can go on and on membebel non-stop. mcm makciks kepochi dah gitu. orite, better stop and prepare da dinner. sian mak abah dah lapar. im hungry too sbb berbuka td mkn roti dgn milo jer.

so take care evryone. have a good day. lagi 2 hari jer keje, then we're gona have a long weekend. insyaAllah we're heading to johor and probably to s'pore. really looking forward for dis weekend. stay safe and be safe alritey. assalamualaikum...

2 comments:

Whitemusk2508 said...

salam ain..lama betol aton tak jenguk ke sini..ehehe..dr citer ain tu mmg cm banyak je lum settle..tp xpe..semua tu duit aje..ade duit cepat aje semua settle..ape2 pon aton arap ain dpt wat apa yg dah dirancangkan..nanti kad dah siap, upload kat sini ek..aton insyaAllah 8 Ogos..nanti akan diberitahu kemudian :)

ain alida said...

orite, thanks aton. yup, money is da solution for almost evrythg. i think by the time da wedding is on, evrythg will be settle. so nanti bgla alamat yea, nk poskn kad ek