Friday, January 07, 2011

@ Eleven Months

  • kena time-out bile pegang xmo, dukung pun xmo, letak dlm walker xmo, sumerla xmo. so kena letak dlm babycott smpila si kecil diam jap, letak dlm 15 mins, then nanges panggil kitorg. lps dah angkat dari bc, barula senyap n mood happy balik. mcm2la zairil nih...
  • sukala flashkn smile yg sgt geramnye tgk, owh sungguh cair. tp bile bad mood, punyala payah nak pujuk, jgnla ikut perangai ibu yang, ikutla perangai ayah. always cool no matter wat =D
  • sukala ckp tak to evrythg! klu tanya 'yea ke tak?' "tak" tanya lagi 'yea ke tak?' "tatak" tanya lg sekali, "TATAKKK" amik kena jerit sekali.
  • sgtla suka panjat2, then tekan2 blue-ray player tuh. yg vcd player xnak pulak tekan2. nak yg b-r jer, astronye decoder pun xnk main dah.
  • dah start pki CD. okla so far, si kecil nih pun ok jer. tp masa nk pkikan mmg sengsara sket sbb zairil nih asyikla nak terpusing2, xleh baring senyap2. mmg sgtla struggle nk pkikan. kena wrestling dulu barula dpt pkikan.

wat? another 1 month to go before you turn to one hunny? owh how time flies!!! ibu syg sgt zairil as always. hugs n kisses from ibu =D

4 comments:

kak lin said...

helloo..
letakla gambar die ngan kakin..
miss u guys much..

Ain Alida said...

awh net... we miss you too la. orite, nanti kin letak gmbr si kecil eyh. gmbr kin xde yg proper la net, gmbr azril jerla eyh.

ellyWong said...

hehehe.. so cute..

yes kan.. cepat jer. it was just like yesterday when i dpt tau you are getting married then you kata you preggie now dah nak one year dah kan. hmmm... :D

Ain Alida said...

elly - yup elly. it was like yesterday jer chat with n told you about my hp, later getting married n then came pregnancy, now he's turning into 1 already!!! cliche but how time flies kan elly!!!