Tuesday, October 12, 2010

~It's My Birthday Today~

=D

6 comments:

Anonymous said...

Good day!This was a really fabulous theme!
I come from roma, I was fortunate to approach your Topics in yahoo
Also I learn a lot in your blog really thank your very much i will come daily

kak lin said...

haloo..
hepi bday kamu..
saye rindu kakin, hehe..
terlambat wish la hari tu, coz kat tempat len, mmg akan slalu kene luar kota, so xde bende la, no nid to worry if u are, huhu..

Ain Alida said...

Anonymous-good day to you too. thanks for dropping by, i hope we can learn from each other. and thanks again.

Ain Alida said...

awh net, tq tq!!! ala, saje je nk gedixs dgn kamu, i kno u remember!

ok, take care tawu. i kno ure a big girl now. so risau sket jerla eyh.

saya pun rindu kamu tau! nak jumpa hari2 klu boleh huhuhuhuhu

Aan Andes said...

Ain, pasal sejuk tu ramai my friend jadi after gave birth, maybe masa pantang u ada makan menda2 sejuk. So maybe kena pantang/jaga2 sikit..jgn makan menda2 sejuk lagi for now ok..tunggu lama sikit baru start makan. Me until now tak berani amik..makan jugak la..but in small portion, eg: cucumber, mushroom, mango, cabbage.

Ain Alida said...

aan : owh really? begitu rupanya. i thought my body goin loco already. rupanya pasal x jaga makan.

yup aan, you caught me. mmg main mkn je sume sbb xtau ape yg sejuk coz dlm pantang dah balik rumah sendiri. jaga diri sendiri n si kecil. owh sungguh hactic, tp skrang dah much better.

umm, smpi bile xleh mkn sume2 tuh yea? n ape yg sejuk2 n xleh mkn masa pantang yea?