Tuesday, September 15, 2009

Situasi =D

Situasi 1

Me : Naim, amikkan cookie cisp leh x?
Naim : kakin amikla sendiri. ni tgn naim patah (sambil menunjukkan tgn kiri & gelak2)
Me : kakin lgla, ada bb dlm perut

5 menet kemudian, naim yg comel mengambilkan cookie cisp utk kakaknya yg demand nih. tq naim =)

Situasi 2

Naim : abg ni, dkt tmpt keje main game, tp ckp penat keje (abg kejenye translator game jepun)

i'm like, adeh naim neh, sgt laser mengsound org =D

Situasi 3

Naim : birthday kakin biler?
Me : ala naim nih, dh bgtawu sepuloh kali pun tak ingt.
Naim : kakin nak hadiah aper? hadiah troli baby?

im all smiley, sgt terharu bcoz of his kind and comel thought =)

Situasi 4

mak : naim tulis dlm folio sejarah 'kakak saya telah berkahwin dan saya telah dapat abang menantu'
me : muahahahahahahahahaha

xleh tahanlah naim, ayat bm naim stock mcm shin chan lah naim =)

Situasi 5

naim : kakin selsema ke?
me : ha ah, salam naim, kakin nak balik dah, nanti kite jupe lg eyh

im all wipey and teary having to wave goodbye to evryone. naim mmg pandai buatkan saya tersenyum kembali. he's such adorable and great lil brother. sayang naim =)

dis is is all the situations dat made me smile each time i felt like crying. naim nih from kecik smpila sekarang pandai jer watkn saya tersenyum and x rasa nk marah² dah. and dis is why i miss home a lot too, di samping boleh bermuahaha dgn sume org. kaklin pun dah balik cni, tp x dpt lg jupe kamu net. nanti kite borak gossip² lg eyh. and i miss evryone @ home. probably dis thursday we can meet evryone yay! and we're heading for kampung jumaat nih. double yay! =D so lets have a good time and smiley all the way, shall we? take care evryone, assalamualaikum...

4 comments:

Whitemusk2508 said...

:D so comel ayat-ayatnya...ehehehe..selamat hari raya ain..pertama kali beraya bersama suami tercinta kaan? eheheh..mohon maaf kalau ade salah silap ye..

Belladonna said...

Salam Ain, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin :)

ain alida said...

naim mmg sgt comel.and ayat2 dier mmg x tahanlah.he made us all feel better again =)

ha ah, ni 1st raya berdua. tawon dpn insyaAllah bertiga pula =D

aton pun, mesti bestkn dpt beraya dgn org yang kita sayangi. akhirnya dpt jugak hidup bersama kan?

aton xde apa yg salah silap pun sbb aton baik jer.me pun, nak minta maaf klu ada pernah wat aton terasa hati, termakan kata, sgt minta maaf...

ain alida said...

Salam Belladonna, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin juga :)